Huurvoorwaarden

Het appartement is ons privé eigendom. Wij hebben dit in eerste instantie voor eigen gebruik en zo is het ook ingericht. Omdat wij graag alles netjes willen houden verhuren we alleen aan bekenden.

Om de huursom te berekenen wordt er gekeken naar het aantal gebruikers en het seizoen. Het winter seizoen is vanzelfsprekend duurder dan het zomerseizoen. Het onderscheid in aantal gasten wordt gemaakt i.v.m. de kosten van energie en ter voorkoming van te hoge huurprijzen voor bezoekers die met twee'en of drie'en zijn.

De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen van de locale verhuur verminderd met gemiddeld 25%. Voor de huurprijzen kunt u contact met ons opnemen.

Behalve huur betaalt u ook een bedrag voor het gebruik van de aanwezige schoonmaakmiddelen (jif, Ajax, vuilniszakken, keukenrol, toiletreiniger en luchtverfrisser etc). Uw bijdrage daarvoor is € 10. Indien u in het winterseizoen huurt komt daar nog € 5,- bij voor het sneeuwvrij houden van de weg en de oprit. Tevens bent u toeristenbelasting verschuldigd € 0,60 per dag per persoon.

Indien u zelf wilt schoonmaken is dat geen probleem maar we gaan er vanuit dat dat dan niet met de Franse slag gebeurd. In dat geval kunt u gebruik maken van de poetsmiddelen die in voldoende mate in het huis aanwezig zijn.

Tot slot
Bij de verhuur gaan we er van uit dat u alles netjes behandelt. De huurprijzen zijn zeker redelijk tot gunstig te noemen. In ruil ontvangt u een zeer compleet ingericht chalet / appartement voorzien van meer dan alle vakantiewensen. Zijn er desondanks zaken die u mist laat ons dat dan weten. Wij zullen proberen daar dan rekening mee te houden. Lees onderweg de aanbevelingen en huisregels alvast eens door.